top of page
HELEENLAMEIJER_0520AE_13_edited.jpg

MAKE
SCIENCE
WORK

Dr. Heleen Lameijer 

Maakt medische kennis begrijpelijk!

Volg je mij al op Instagram?

  • Instagram Make Science Work
pijl-oranje_edited.png

Bestel nu mijn boek!

Als spoedeisende hulp arts ontmoet ik mensen op misschien wel de slechtste dag van hun leven. Het ene moment werk ik onder hoogspanning in teams speciaal voor ongevallen of reanimaties. Het andere moment hecht ik een wond bij een kind. Ik neem beslissingen die levens kunnen redden, maar zie ook mensen sterven. In dit boek deel ik een uniek kijkje achter de schermen, belevenissen, ontmoetingen en (levens)lessen uit deze bijzondere praktijk. 

Op de spoedeisende hulp -3d.png
img_6156anne reitsma fotografie.jpg

LEER LEVENS REDDEN, GEWOON VANAF JE BANK!

Bij een reanimatie zijn de eerste vijf minuten cruciaal. Directe reanimatie vergroot de kans op overleven tot wel vijf keer! Het is daarom belangrijk dat je niet hoeft te wachten op de hulpdiensten om met reanimatie te starten!

 

 Door middel van mijn online reanimatiecursussen (reanimatie van volwassenen of baby/kinderreanimatie) krijg jij de kennis die je nodig hebt om een leven te redden en een zelfverzekerd gevoel in geval van nood. 

pijl-oranje_edited_edited.png

"'Instagram-dokter' Heleen Lameijer ontvangt Vrouw in de Media Award en Viva400Visionista Award

EEN MUST VOOR IEDERE ZORGVERLENER!

Met dit boek leer je denken als professional in de acute zorg! Het boek is niet alleen een must voor zorgverleners die werken op de spoedeisende hulp, maar ook zeer waardevol voor andere medische professionals die te maken krijgen met acuut zieke patiënten.

boek.jpg

"Om populair te zijn op Instagram hoef je geen perfect uiterlijk of opgespoten lippen te hebben. Je kunt ook dokter worden, zoals Heleen Lameijer"

- Marie Claire 

  • Instagram
margadegroot.heleen.september_edited.jpg

MIJN FAVORIETEN

Wat zijn mijn favoriete boeken, podcast en meer? Ik heb een lijstje voor je gemaakt, zowel op het gebied van medische als zakelijke als ook persoonlijke ontwikkeling.

"Meisjes die vragen, worden absoluut niet overgeslagen. Een van de lessen van zakenvrouw Heleen Lameijer"

- de Volkskrant 

2019-09-04 08.12.50 1.jpg

SPREKER & DAGVOORZITTER

Een unieke, ervaren en inhoudsdeskundig inspirerend spreker of dagvoorzitter voor jouw (online) event?
Die heb je zojuist gevonden!

Ik heb ruime ervaring in het spreken op zowel medische als niet-medische evenementen en spreek zowel over medische als niet-medische onderwerpen. In mijn verhalen leg ik altijd de link tussen beide werelden

Dr. Heleen Lameijer geeft ode aan lef op The Self-Made Summit: “Lef is cruciale factor om doelen te bereiken”

- Workjuice 

bottom of page