f22729_ad2a9ecaddd74fe7b8d354920204fecd~

MAKE SCIENCE WORK ACADEMY

Voor de zorgverlener met behoefte aan meer medische kennis en diepgang

2 maart 2021

COVID-19

Image by CDC

Covid-19: We horen er continu vanalles over, en als zorgverleners vanalles over te weten. Maar dat is zo makkelijk nog niet! Wat is het nou precies? Wat weten we al, en wat nog niet? Wat werkt qua behandeling, en wat niet? En hoe zit het nou met die vaccinaties? Ik ga het je uitleggen!

4 maart 2021

TOXICOLOGIE

In dit webinar leer ik jou op een simpele manier om de meest voorkomende intoxicaties bij patiënten te herkennen, hoe je deze patiënten het beste kunt benaderen, en hoe je ze kunt behandelen! Drugs, vergiftigingen, overdosis, na dit college weet jij precies wat je kunt verwachten en doen!

Image by Christina Victoria Craft

Datum volgt

SPECIALISTISCHE REANIMATIE

IMG_20190503_065442_782.jpg

In deze Academy daag ik jou uit om anders na te denken over reanimatie.  Je kent de richtlijnen, maar waarom zijn die zoals ze zijn? Je leert de achtergronden kennen, en gaat manieren overwegen waarop het misschien ook anders kan. 

margadegroot.heleen.juli.2020-27.jpg

Super interessant! Fijne uitleg, helder, stimulerend en goede opbouw. 

Maxime

Inspirerend, out of the box en prikkelend. Goed om hierover te brainstormen!

Désirée

Leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk.

Jacco

Lees het hier

 FAQ'S 

Wat is de Make Science Work Academy?

De Make Science Work academy is een collegereeks gemaakt voor zorgprofessionals die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen binnen de geneeskunde.  De college's zijn te volgen via een webinar: een online college platform. 
 

Voor wie is de MSW Academy?

Specifiek is de doelgroep voor de Academy verpleegkundigen, PA/VS/NP's, co-assistenten en basisartsen. Dit sluit echter andere zorgprofessionals natuurlijk niet uit van deelname.
 

Hoe werkt de MSW Academy?

Colleges vinden plaats op vastgestelde datum en tijd en volgens een bepaald thema. Beide worden via Instagram (@makesciencework) en deze website bekend gemaakt. Voor deelname koop je een deelname ticket via de webshop. Dit ticket geeft je toegang tot het college (webinar). Alle college's worden door mij zelf als expert gegeven. 
 

Hoe werkt het college (webinar)?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online. Hierna blijft het college inzichtelijk om te herhalen óf te bekijken wanneer je er niet op het gestelde tijdstip bij kon zijn.
 

HELEENLAMEIJER_0520AE_67_edited.png