f22729_ad2a9ecaddd74fe7b8d354920204fecd~

MAKE SCIENCE WORK ACADEMY

Ben jij die zorgprofessional met behoefte aan meer medische kennis en diepgang? De Make Science Work Academy is speciaal voor jou! Meld je aan voor de maillijst om op de hoogte gehouden te worden van de volgende Academy.

ACADEMY NO.1 TOXICOLOGIE

13 februari 2020

In dit webinar leer ik jou op een simpele manier om de meest voorkomende intoxicaties bij patiënten te herkennen, hoe je deze patiënten het beste kunt benaderen, en hoe je ze kunt behandelen! Drugs, vergiftigingen, overdosis, na dit college weet jij precies wat je kunt verwachten en doen!

ACADEMY NO.2 SPECIALISTISCHE REANIMATIE!

25 mei

De tweede Make Science Work Academy is een feit! Op 25 mei 2020 daag ik jou uit om anders na te denken over reanimatie.  Je kent de richtlijnen, maar waarom zijn die zoals ze zijn? Je leert de achtergronden kennen, en gaat manieren overwegen waarop het misschien ook anders kan. 

HELEENLAMEIJER_0520AE_67_edited.png

 FAQ'S 

Wat is de Make Science Work Academy?

De Make Science Work academy is een collegereeks gemaakt voor zorgprofessionals die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen binnen de geneeskunde.  De college's zijn te volgen via een webinar: een online college platform. 
 

Voor wie is de MSW Academy?

Specifiek is de doelgroep voor de Academy verpleegkundigen, PA/VS/NP's, co-assistenten en basisartsen. Dit sluit echter andere zorgprofessionals natuurlijk niet uit van deelname.
 

Hoe werkt de MSW Academy?

Colleges vinden plaats op vastgestelde datum en tijd en volgens een bepaald thema. Beide worden via Instagram (@makesciencework) en deze website bekend gemaakt. Voor deelname koop je een deelname ticket via de webshop. Dit ticket geeft je toegang tot het college (webinar). Alle college's worden door mij zelf als expert gegeven. 
 

Hoe werkt het college (webinar)?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online. Hierna blijft het college inzichtelijk om te herhalen óf te bekijken wanneer je er niet op het gestelde tijdstip bij kon zijn.


Accreditatie: Ik heb bewust geen accreditatie aangevraagd. Accreditatie verkrijgen kost veel geld. Wanneer ik accreditatie zou aanvragen binnen doel-beroepsgroepen zou ik dit moeten doorberekenen in de kostprijs van een ticket (prijs wordt dan fors hoger) waardoor de colleges niet meer voor iedereen toegankelijk kunnen zijn. Dat draagt niet bij aan mijn missie.

BEKIJK HIER WELK WEBINAR ER BINNENKORT GEGEVEN WORDT