WIL JIJ MEER LEREN?

Dan ben je hier op het juiste adres! Ik bied via de MSW Academy een scala aan online medische cursussen en webinars voor mensen (zowel zorgverleners als niet-zorgverleners) die meer willen weten.

Bekijk hieronder welke cursus jij nu al kunt doen!

Kopie van ISL kids idee.png

Reanimatie
van kinderen via Instagram

START: 21 februari 2022

Dé cursus over kinderreanimatie die je volgt via Instagram! Je hoopt het nooit mee te maken. Mocht het je overkomen, dan kan het een zelfverzekerd gevoel geven dat je weet wat je wel en niet moet doen. Ik wil je graag leren hoe je kunt handelen en hoe je anderen kunt aansturen. Zodat je weet welke stappen je kunt zetten in zo'n verschrikkelijke situatie. De cursus geeft je zelfvertrouwen.

34,95

Pleister.jpg

Webinar
EHBO bij kinderen

AFGELOPEN

De kennis van EHBO is voor iedereen belangrijk. Er bestaan veel fabeltjes en verouderde instructies over wat de beste manier van hulp bieden is, waar je als ouder of verzorger waarschijnlijk alleen maar door gaat twijfelen. Wil jij weten wat nu écht e beste manier van handelen is in een noodsituatie bij je kind?

24,95

IMG_20190503_065442_782.jpg

Webinar Specialistische reanimatie
 

Datum volgt

In deze Academy daag ik jou uit om anders na te denken over reanimatie.  Je kent de richtlijnen, maar waarom zijn die zoals ze zijn? Je leert de achtergronden kennen, en gaat manieren overwegen waarop het misschien ook anders kan. 

34,95

Image by Volodymyr Hryshchenko

Webinar
Toxicologie

Datum volgt

In dit webinar leer ik jou op een simpele manier om de meest voorkomende intoxicaties bij patiënten te herkennen, hoe je deze patiënten het beste kunt benaderen en hoe je ze kunt behandelen! Drugs, vergiftigingen, overdosis, na dit college weet jij precies wat je kunt verwachten en doen!

 

In 2022 kun je dit webinar volgen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in via de knop hieronder!

Volgt

ILSC logo.png

Reanimeren via Instagram

Datum volgt

Dé cursus over reanimatie die je volgt via Instagram! Wist je dat er elke dag 23 mensen gereanimeerd worden? De kans bestaat dus zeker dat je dit ooit gaat meemaken. Weet jij wat je in zo'n situatie zou kunnen doen? Het is logisch dat je het spannend en eng vindt. Je wilt je zelfverzekerd voelen, je wilt weten welke stappen je kunt ondernemen. Dat leer je in deze cursus!

34,95

woman in white tank top_edited.jpg

Webinar Pijn

AFGELOPEN

Wat is pijn? Waarom ervaren we pijn ervaren en wat de functie er van? Welke soorten pijn bestaan er? En waarom blijft pijn soms langer aanwezig of gaat het niet over? In deze academy leer je welke factoren pijn kunnen beïnvloeden en hoe complex dit kan zijn. Als we pijn leren begrijpen kunnen we beter omgaan met lichamelijke klachten van ons zelf maar ook bij die van mensen om ons heen.

19,95

Niezen

Webinar
Long-COVID

AFGELOPEN

Long-COVID, een term die steeds vaker voorkomt. Maar, wat is dat eigenlijk precies? Welke klachten horen er bij long-COVID? Wat zijn de behandelingen? In dit webinar leer je er alles over.

19,95

margadegroot.heleen.juli.2020-27.jpg

Super interessant! Fijne uitleg, helder, stimulerend en goede opbouw. 

Maxime

Inspirerend, out of the box en prikkelend. Goed om hierover te brainstormen!

Désirée

Leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk.

Jacco

Lees het hier

 FAQ'S 

Wat is de Make Science Work Academy?

De Make Science Work academy is een collegereeks gemaakt voor zorgprofessionals die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen binnen de geneeskunde.  De college's zijn te volgen via een webinar: een online college platform. 
 

Voor wie is de MSW Academy?

Voor iedereen die graag meer wil leren. Wanneer er aangegeven staat dat de cursus of het webinar speciaal voor zorgverleners is wordt hiermee bedoeld: verpleegkundigen, PA/VS/NP's, co-assistenten en basisartsen. Dit sluit echter andere zorgprofessionals natuurlijk niet uit van deelname.
 

Hoe werkt de MSW Academy?

Colleges vinden plaats op vastgestelde datum en tijd en volgens een bepaald thema. Beide worden via Instagram (@makesciencework) en deze website bekend gemaakt. Voor deelname koop je een deelname ticket via de webshop. Dit ticket geeft je toegang tot het college (webinar). Alle college's worden door mij zelf als expert gegeven. 
 

Hoe werkt het college (webinar)?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online. Hierna blijft het college inzichtelijk om te herhalen óf te bekijken wanneer je er niet op het gestelde tijdstip bij kon zijn.
 

HELEENLAMEIJER_0520AE_67_edited.png