top of page

Inspirerend eindejaars webinar LEF

Een concreet plan van 4 stappen voor meer lef in 2023

LEF2.jpg

Start 2023 vol lef!


Het is bijna 2023, nieuw jaar, nieuwe kansen: toch? Maar zoals jij vast ook wel weet houden veel mensen hun goede voornemens niet echt vol. Soms komt dat omdat de doelen te groot waren, en soms waren ze juist te klein of gewoon niet concreet genoeg. Soms willen mensen toch niet echt graag genoeg.

Maar soms hadden ze ook gewoon te weinig lef…

Ik heb dat in mijn carrière ook wel eens gehad. Niet echt per see handig voor een spoedeisende hulp arts 😉 Des te meer reden om er voor te zorgen dat dit me niet een tweede keer overkwam.

In dit webinar vertel ik je mijn persoonlijke verhaal over het verliezen van een patiënt

 

Ik vertel je wat dit met mij deed, en hoe ik mijn lef hierdoor verloor. Maar bovendien zoek ik in deze talk met jou naar manieren om mijn lef, en ook dat van jou, te (her)vinden. We eindigen met een plan van aanpak: 4 manieren om meer Lef te krijgen, waar jij direct mee aan de slag kunt. Iets waar ik nog altijd profijt van heb.

Dit webinar is voor jou wanneer jij wel wat lef kunt gebruiken in 2023. Bijvoorbeeld omdat je eigenlijk een nieuwe baan wilt, of misschien wel een carrièreswitch. Omdat je nu eindelijk echt om loonsverhoging gaat onderhandelen. Misschien heb je lef nodig om op een andere manier te kunnen gaan werken aan jezelf, of eindelijk voor datgene te gaan wat je tot nu toe nog steeds niet hebt gedurfd.

 

Wil jij:
Met een flinke dosis lef je doelen van 2023 tegemoet stappen?
-  Weten hoe jij zelf aan je lef kunt werken?
-  Een duidelijk plan van aanpak krijgen waarmee je jezelf krachtiger neer zet?
-  Weten hoe ik omga met "falen"?
-  Geïnspireerd worden door een goed verhaal?

En dit alles vanaf je eigen bank, zonder dat je op een vast tijdstip aanwezig hoeft te zijn? Doe dan mee met dit webinar!


Zodra je je hebt opgegeven is de video direct te bekijken tot met 6 januari. De investering is slechts 19.95. Oftewel: voor de prijs van slechts 10 oliebollen 😉 kun je jouw nieuwe jaar vol inspiratie en motivatie instappen!

Vraag & antwoord

Wat is de doelgroep?

Iedereen kan meedoen aan dit webinar.
 

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?
Geen! 


Wanneer is deze webinar?

Zodra je het webinar aanschaft kun je hem bekijken. Je kunt hem blijven inzien tot en met 6 januari. 
 

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is soort online college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid.
 

Hoe lang duurt het webinar?
Het webinar duurt 20 minuten

 

Hoe veel kost een deelname ticket?

De investering is slechts 19.95. Oftewel: voor de prijs van slechts 10 oliebollen 😉 kun je jouw nieuwe jaar vol inspiratie en motivatie instappen!

Image by Ray Hennessy
bottom of page