top of page

Intoxicaties - verdieping

Het perfecte webinar voor als je het webinar intoxicaties al hebt gedaan. In dit webinar duiken we verder de verdieping in. We leren nog meer over de achtergrond van bepaalde intoxicaties en behandelingen en leren om ook buiten toxidromen te denken.

Interactief webinar waarbij we samen gaan oefenen met casuïstiek. 

Image by Myriam Zilles

Wat leer je?

Dat de 4 bekende toxidromen niet alle toxidromen zijn

Dat niet álle intoxicaties vallen binnen toxidromen

Hoe deze intoxicaties herkent

Hoe je deze intoxicaties behandelt

En meer... Echt even de diepte in en klinisch denken buiten de gebaande toxidromen

Wanneer is het webinar?

Het webinar vindt plaats op 9 januari om 19.30 uur én is een maand lang terug te kijken wanneer je maar wilt. Je hoeft er dus niet per see live bij te zijn, wel zo handig in ons vak!

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?

Om het college goed te kunnen volgen heb je basiskennis nodig van toxidromen en toxicologie, bij voorkeur heb je het webinar intoxiaties gevolgd. Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en hoe je de ademhaling, pupillen en bloeddruk beoordeeld.

Wat kost deelname?

Je investering is slechts 29.95, oftewel voor minder dan een fles matige champagne heb jij een bak levensreddende kennis aan boord. En ook nog eens geen kater!

Vraag & antwoord

Wat is de doelgroep?

Dit webinar is specifiek voor zorgverleners:. artsen, coassistenten, geneeskundestudenten, PA/VS, verpleegkundigen (i.o), ambulancemedewerkers en anesthesiemedewerkers.

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?
Om het college goed te kunnen volgen heb je ten minste kennis nodig van toxidromen, bij voorkeur heb je het basiswebinar intoxicaties gevolgd. Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en hoe je de ademhaling, pupillen en bloeddruk beoordeeld. 

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is soort online college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid.
 

Hoe lang duurt het webinar?
Het webinar duurt ongeveer 60 minuten

 

Is het webinar geaccrediteerd?

Nee, om de kosten laag te kunnen houden is het webinar niet geaccrediteerd. Je investeert dus echt in jezelf en voor jezelf (en je patiënten).
 

Image by Roberto Sorin
bottom of page