top of page

Drugs, vergiftigingen, overdosis: leer alles over intoxicaties!

In dit webinar voor zorgverleners leer ik jou op een simpele manier om de meest voorkomende intoxicaties bij patiënten te herkennen, hoe je deze patiënten het beste kunt benaderen en hoe je ze kunt behandelen!

 

Drugs, vergiftigingen, overdosis, na dit online college weet jij precies wat je kunt verwachten en doen! Voor de zorgverlener die de beste wil zijn in zijn vak!

Image by Christina Victoria Craft

Ben jij zorgverlener? Dan heb je dit vast wel eens meegemaakt:

 

Een patiënt die een overdosis medicatie heeft ingenomen. Maar hoe weet je welke medicatie dit is wanneer de patient je niets kan vertellen? Hoe kom je hier achter en hoe kun je de patiënt het beste behandelen?  En waar moet je specifiek op letten?

​

 En weet jij hoe party drugs exact werken? Waarom werken verschillende drugs anders? Wanneer kies je voor welke behandeling? En welke patiënt loopt het meeste gevaar? 

 

Kun jij er zelf achter komen waarom een patiënt bewusteloos is? Kan dit door een intoxicatie komen? Of is het toch misschien iets anders?

 

Dat en nog veel meer leer je in het webinar Intoxicaties!

 

Wanneer is het webinar?

Het webinar vindt plaats op 29 december om 19.30 uur én is een maand lang terug te kijken wanneer je maar wilt. Je hoeft er dus niet per see live bij te zijn, wel zo handig in ons vak!

​

Wat leer je?

In dit webinar leer ik jou op een simpele manier om de meest voorkomende intoxicaties bij patiënten te herkennen, hoe je deze patiënten het beste kunt benaderen en hoe je ze kunt behandelen!

 

Drugs, vergiftigingen, overdosis, na dit online college weet jij precies wat je kunt verwachten en doen! Een perfect goed voornemen lijkt me zo! 😊

 

Na dit webinar ontvang je een handig zakkaartje waar je in de praktijk mee verder kunt.

​

​

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?

Om het college goed te kunnen volgen heb je ten minste kennis nodig van lichamelijk onderzoek. Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en hoe je de ademhaling, pupillen en bloeddruk beoordeeld.

​

Wat kost deelname?

​​

Je investering is slechts 24.95, oftewel voor minder dan een fles matige champagne heb jij een bak levensreddende kennis aan boord. En ook nog eens geen kater!

​

Vraag & antwoord

Wat is de doelgroep?

Dit webinar is specifiek voor zorgverleners:. artsen, coassistenten, geneeskundestudenten, PA/VS, verpleegkundigen (i.o), ambulancemedewerkers en anesthesiemedewerkers.

​

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?
Om het college goed te kunnen volgen heb je ten minste kennis nodig van lichamelijk onderzoek. Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en hoe je de ademhaling, pupillen en bloeddruk beoordeeld. 

​

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is soort online college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid.
 

Hoe lang duurt het webinar?
Het webinar duurt ongeveer 60 minuten

 

Is het webinar geaccrediteerd?

Nee, om de kosten laag te kunnen houden is het webinar niet geaccrediteerd. Je investeert dus echt in jezelf en voor jezelf (en je patiënten).
 

​

Image by Haley Lawrence
bottom of page