pexels-karolina-grabowska-4040562.jpg

IN DE MEDIA

Als arts met een missie kom in regelmatig in on- en offline media. Zo heb je me kunnen zien in een tv-commercial voor Renault (in het kader van de Viva400) en als reanimatie-expert in verschillende kranten. Hieronder zie je hiervan slechts een selectie.

 

Mijn expertise ligt op op het gebied van geneeskunde, gezondheidszorg, wetenschap, carrière, social media en (female) empowerment.  Vanwege mijn media exposure ontving ik zelfs een Vrouw in de Media award! Kan ik jou helpen met jouw media item? 

Dat doe ik graag!  lees meer via onderstaande knop!

De Volkskrant

De volkskrant vroeg naar de valkuilen én carrière-lessen van Nederlandse zakenvrouwen, waaronder dr. Heleen Lameijer van Make Science Work.

Dagblad van het Noorden

Instagram-dokter Lameijer geeft medische tips waar je echt iets aan hebt!

Dokters op hakken

Interviews met ambitieuze vrouwelijke artsen met voorbeeldfunctie, waaronder Heleen Lameijer.

Workjuice

Dr. Heleen Lameijer treedt buiten de gebaande medische paden en geeft een Instagram-cursus over reanimeren.

Viva

Een (print) artikel in dit tijdschrift over mijn deelname aan de VIVA400visionista awards! 

Floorzorgt.nl

3 redenen om via de Insta Life Saver Cursus je reanimatiekennis op te frissen

Marie Claire

Om populair te zijn op Instagram hoef je geen perfect uiterlijk of opgespoten lippen te hebben. Je kunt ook dokter worden, zoals Heleen Lameijer.

Online Jungle

#BUSINESSTALK: Online Jungle in gesprek met ondernemer en dokter Heleen Lameijer.

FloorZorgt

Weet jij genoeg over intoxicaties? Spijker je kennis bij met de webinar van dr. Heleen Lameijer

AndC Magazine

Of je nu onderneemt of in loondienst bent: in het werkende leven loop je tegen verschillende dingen aan. Heleen Lameijer geeft advies over onzekerheid op de werkvloer. Hoe tackel je die?

De Volkskrant

Eerstehulparts Heleen Lameijer wil via Instagram een jong publiek het belang van reanimeren bijbrengen. Dat belang bleek tijdens de 112-storing eens te meer.

Algemeen Dagblad

Ik vind nachtdiensten niet vervelend”, zegt Heleen Lameijer (31). Ze is arts op de Spoedeisende Hulp. ,,Het is een andere sfeer. Je zit allemaal een beetje in hetzelfde schuitje..."

Bedrock

"Een simpele e-saver cursus Instagram: Met het Instagramaccount Make Science Work probeert spreker en arts Heleen de kloof tussen de medische wereld en de leek te verkleinen. Nu komt ze zelfs met een heuse Insta Life Saver cursus!

Viva

Een (print) artikel in dit tijdschrift over het potentiele gevaar van seksspeeltjes en wat we daar mee doen op de spoedeisende hulp.

Het Parool

“Het is gek dat AED’s overal in de stad hangen, maar veel mensen niet weten wat zij ermee moeten doen in geval van nood. In mijn video’s pak ik verschillende AED’s erbij en leg ik uit hoe het werkt. "

Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde

Heleen Lameijer is SEH-arts en onderzoeker en heeft een eigen bedrijf, ‘Make Science Work’. Ze bedacht de allereerste cursus over reanimatie via Instagram: de ‘Insta Life Saver’ cursus.

DVHN

De succesformule van de populaire Instagram-dokter: geen rol spelen, maar zijn wie je bent (ook als arts)

Jan Magazine

Interview met SEH-arts Heleen Lameijer over het coronavirus: 'We zijn klaar voor wat er komen gaat'

Leeuwarder Courant Live

Arts Heleen Lameijer  vertelt dat het steeds ingewikkelder en tegelijk simpeler wordt te bepalen of een patiënt in isolatie wordt geplaatst.

Nu.nl

Elke week krijgen meer dan driehonderd mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Alleen wie tijdig wordt gereanimeerd, heeft kans op overleven. Maar daarmee wordt vaak te laat gestart, merkt Spoedeisende Hulp-arts Heleen Lameijer. 

Workjuice

Heleen Lameijer krijgt elke dag te maken met lef, het nemen van belangrijke beslissingen. Tijdens The Self-Made Summit, een carrière-evenement voor vrouwen, vertelt ze over lef.  

Viva

Een (print) artikel in dit tijdschrift over mijn deelname aan de VIVA400visionista awards! 

The Social Brand

Dacht je dat je als arts Instagram niet kunt inzetten voor je werk?Spoedeisende hulp arts en wetenschapper Heleen Lameijer bewijst het tegendeel. 

Cosmopolitan

Dr. Heleen Lameijer verteld je alles over menstruatie, menstruatieklachten, en endometriose.

RTVNoord

'Instagram-dokter' Heleen Lameijer ontvangt Vrouw in de Media Award

TV Noord Noordvandaag

Vandaag in Noord Vandaag: Heleen Lameijer is Vrouw in de Media van Groningen

TV Noord Noordvandaag

Vandaag in Noord Vandaag: Heleen Lameijer over het Corona virus.