Reanimatie cursus kinderen.png

CURSUS KINDERREANIMATIE

Dé cursus over kinderreanimatie die je volgt via Instagram!
 

START: 21 februari 2022!

Meer dan 250 mensen 
gingen je voor!

Kopie van Blue and Purple Mobile Phone S

KINDERREANIMATIES ZIJN GELUKKIG ZELDZAAM: maar wat als het tóch gebeurt?

 

Je hoopt het nooit mee te maken. Mocht het je overkomen, dan kan het een zelfverzekerd gevoel geven dat je weet wat je wel en niet moet doen. Ik wil je graag leren hoe je kunt handelen en hoe je anderen kunt aansturen. Zodat je weet welke stappen je kunt zetten in zo'n verschrikkelijke situatie. Ik hoop je ook vooral zelfvertrouwen te kunnen geven door mijn kennis en ervaring.

In mijn e-cursus reanimatie voor kinderen, leer ik jou via jouw eigen account op Instagram stap voor stap wat je kunt doen op het moment dat het nodig is. Het fijne van deze online cursus is dat het toegankelijk is, je kunt de cursus in je eigen tempo volgen, waar en wanneer jij maar wilt. Al meer dan 250 cursisten gingen je voor!

 

Op 21 februari 2022 begin de 3e editie! Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van de ticketverkoop. 

pijl-oranje_edited_edited.png

START: 21 februari 2022


Op dit moment kun je je niet aanmelden voor de reanimatiecursus. Maar, we houden je graag op de hoogte

wanneer de ticketverkoop start! Schrijf je hieronder in. 

Antwoord op al jouw vragen!

Een cursus via Instagram? Hoe werkt dat dan?


De cursus kun je volgen via jouw eigen account op Instagram, naar het idee van Charlotte in ‘t Woud. Hoe werkt dat? Je koopt een kaartje via deze website. Hierna krijg je een mailtje om je aan te melden bij het besloten cursusaccount. Op 28 juni start daar de cursus in 7 verschillende modules via Instagram Stories. Moeilijk? Helemaal niet. Voorafgaand aan de cursus krijg je een video uitleg in het cursusaccount en de rest gaat vanzelf. Ook toegankelijk voor mensen die Instagram nog niet zo goed kennen!
Hoe moet ik mij dat precies voorstellen?


De cursussen bestaan uit stories op Instagram met foto's, filmpjes en opdrachten, waar je doorheen klikt. Kort en krachtig. De cursus duurt 7 dagen. Hierin wordt per dag 1 module behandeld. Je bent hier dagelijks ongeveer 10-15 minuten mee bezig.
Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken. Je kunt er dus ook voor kiezen om alle cursusonderdelen in 1 keer achter te bekijken, of nog eens te herhalen.
Leer ik in deze cursus fysiek te reanimeren?


Nee, je leert alles over reanimeren maar niet fysiek reanimeren. Omdat deze cursus de enige en eerste cursus is die op deze manier via Instagram gegeven wordt, heb ik (nog) niet kunnen bewijzen dat je door deze cursus daadwerkelijk leert reanimeren. Wel leer je in deze cursus hoe je een reanimatie situatie zou kunnen herkennen, wat je zou kunnen doen om hulp in te schakelen, en krijg je bij deze cursus theoretisch inzicht in hoe je een basale reanimatie op straat zou kunnen aanpakken.
Hoe weet ik of de cursus geschikt voor mij is?


Deze cursus is geschikt voor jou als:
- Je levens wilt leren redden: en wie wil dat nu niet?;
- Je reanimatie spannend vindt;
- Je wilt leren hoe je een reanimatie kunt voorkomen;
- Je wilt leren wanneer je nou precies moet beginnen met reanimeren;
- Je wilt weten wat je zou kunnen doen bij een reanimatie; - Je behoefte hebt aan investeren in jezelf en jouw kennis en ontwikkeling; - Je behoefte hebt aan uitleg door een échte expert. Maar ook wanneer je al eens een cursus hebt gedaan en je kennis wilt opfrissen! De cursus is zowel voor professionals als leken goed te volgen. Deze cursus niet primair ontwikkeld voor medische professionals die bekend zijn met reanimatie of die reanimatie beroepshalve moeten uitvoeren, maar natuurlijk mag je wel meedoen met de cursus wanneer je (medisch) professional bent! Het is juist leuk om op deze manier je kennis op te frissen. Je krijgt er geen nascholingspunten voor. Heb je al een EHBO/BHV-diploma? Ook dan is het nuttig om deel te nemen! Herhaling is heel belangrijk, zeker wanneer je weinig reanimeert in de praktijk. Daarnaast krijg je in deze cursus les van een arts, dus vanuit ander perspectief. Veranderen van spijs doet eten! Je krijgt na deelname GEEN EHBO-diploma of certificaat.
Hoe kan ik de cursus kopen?


Je kunt gemakkelijk en snel via iDeal betalen. Je krijgt bij aanschaf van de cursus een factuur per e-mail wanneer je jouw e-mailadres opgeeft. Er komt geen extra BTW over de prijs die je ziet: de prijs is inclusief BTW.
Moet ik voor de cursus Instagram hebben?


Ja, de cursus verloopt in zijn geheel via Instagram story’s.
Gaat het in deze cursus ook over het reanimeren van volwassenen?


Nee, in principe niet. Wel zal ik soms verschillen tussen kinderen en volwassenen kort aanstippen. Ik heb wel een cursus over reanimatie van volwassenen, die vind je elders op deze website.

Blue and Purple Mobile Phone Safety Cult

Wat krijg je?

 

Gedurende 6 dagen behandelen we in 7 modules de theorie van basale reanimatie van kinderen vanaf 1 maand tot de pubertijd. De modules kun je in totaal een maand lang bekijken: de cursus kan dus écht volgens jouw tempo.

Wat leer ik?

Module 1: Bij kinderen is het anders: uitleg over waarom kinderreanimatie anders gaat dan volwassene reanimatie

Module 2: Het voorkomen van een reanimatie situatie en gevaarherkenning

Module 3: Het herkennen van een reanimatie en 112 bellen

Module 4: Mond-op-mond beademing

Module 5: Borstcompressies

Module 6: Belangrijke hulpmiddelen en de automatische externe defibrillator (AED)

Module 7: Ik heb gereanimeerd. En nu? 

Na deze cursus..

  • Weet je wat je kunt doen bij een kinderreanimatie

  • Ben je zelfverzekerder als hulpverlener of ouder

 

Voordelen van de cursus
 

  • Vanuit je eigen huis

  • In je eigen tijd

  • Makkelijk nog eens te herhalen

  • Gegeven door een échte expert met bewezen ervaring

 

Nadelen van leren reanimeren
 

  • Denk je echt dat die er zijn? ;-)

Kopie van Kopie van Blue and Purple Mobi
Kopie van Blue and Purple Mobile Phone S
Kopie van Blue and Purple Mobile Phone S

DEELNEMERS VAN JUST ZORGVERZEKERING SCHRIJVEN HET VOLGENDE..

Reviews reanimatiecursus.jpg

DEZE CURSUS VOOR JOUW BEDRIJF?

Dat kan, sterker nog, al meerdere bedrijven gingen je voor. Ik leer medewerkers reanimeren: stap voor stap. Waardevol voor iedere organisatie.

Neem contact met me op voor een offerte op maat!

*Disclaimer: Deze Instagram cursus is een theoretische cursus, zoals een collegereeks. De theorie is een (waar nodig vereenvoudigde) weergave van de huidige Europese reanimatie richtlijn (ERC guideline 2015). Na afloop van de cursus ontvang je geen EHBO/reanimatie diploma. De cursus vervangt geen officieel erkende (of praktijk gerichte) reanimatie cursus. Aan deze cursus kunnen geen rechten noch plichten worden ontleend. Reanimaties slagen in de praktijk helaas frequent niet, en ook deze cursus geeft, net als alle andere reanimatiecursussen, geen garantie voor succesvolle reanimatie in de praktijk.