heleen lameijer arts wetenschapper make science work makesciencework spreker schrijver blog vlog spreken conferentie congres

Over mij

Ik heb mij gespecialiseerd tot spoedeisende hulp (SEH) arts en combineer deze baan met een baan als wetenschapper (MD PhD) in het Medisch Centrum Leeuwarden. Binnen dit ziekenhuis richt ik me op patiëntenzorg (acute zorg), wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Via het Instagram account Make Science Work, de cursussen die ik geef via dit account (@instalifesavercursus en @AEDkennercursus) en mijn blogs voor onder andere GZNDenzo probeer ik de kloof tussen de (wetenschappelijke) medische wereld en JOU  te verkleinen. Ik vertel je over ‘hardcore’ (spoedeisende) geneeskunde, de menselijke kant hiervan, compassie, en de schoonheid van wetenschap.
Make medical Science Work for YOU. 

Ik spreek op verschillende nationale en internationale congressen, over zowel medisch-wetenschappelijke als niet medische onderwerpen. Enkele belangrijke thema's in mijn niet medisch-wetenschappelijke werk zijn (female) empowerment, lef, compassie, kwetsbaarheid en kracht. Hierin leg ik de link tussen de medische wereld en de jouwe.

Via Make Science Work ben ik te boeken als blogger, vlogger, reporter en (keynote) spreker.

Ik woon in Groningen en heb een passie voor sporten, uitgebreid tafelen en mijn lieve kat Teddy. 

"Dr. Heleen Lameijer is de eerste arts met een Instagram cursus" - The Social Brand


Wetenschappelijk werk

Lees hier al mijn wetenschappelijke output wat tot nu toe gepubliceerd in vooraanstaande medische tijdschriften. 

heleen lameijer arts wetenschapper make science work makesciencework spreker schrijver blog vlog spreken conferentie congres

Een dag in het leven van dr. Lameijer

Regeltante 2.0 leende mij haar camera uit. 
Loop een dag mee in mijn leven!