Kopie van ISL kids idee (3).png
De cursus is afgelopen. Hou me op de hoogte wanneer de cursus weer start!

DE CURSUS DIE JE NOOIT NODIG HOOPT TE HEBBEN, MAAR WAARVAN JE BLIJ BENT DAT JE HEM HEBT GEDAAN!

 

Na het grote succes van de met een VIVA award bekroonde Instalifesavercursus is er nu ook een cursus over kinderreanimatie die je kunt volgen via Instagram. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar. 

Start rond April weer, houd deze site in de gaten!

DE CURSUS OVER KINDERREANIMATIE VIA INSTAGRAM

EEN CURSUS VIA INSTAGRAM?

HOE WERKT DAT?

De cursus kun je volgen via jouw Instagram account, naar het idee van Charlotte in ‘t Woud. Hoe werkt dat? Je koopt een kaartje via deze website. Hierna krijg je een mailtje om je aan te melden bij het besloten cursusaccount. Op 1 december start daar de cursus in 7 verschillende modules via Instagram Stories.  Moeilijk? Helemaal niet. Voorafgaand aan de cursus krijg je een video uitleg  in het cursusaccount, en de rest  gaat vanzelf.  Ook toegankelijk voor mensen die Instagram nog niet zo goed kennen! 

Hoe moet ik me dat dan exact voorstellen?

 

De cursussen bestaan uit Instagram story’s met foto’s, filmpjes en opdrachten, waar je doorheen klikt. Kort en krachtig. De cursus duurt 7 dagen. Hierin wordt per dag 1 module behandeld. Je bent hier dagelijks ongeveer 10-15 minuten mee bezig. 
 

Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken. Je kunt er dus ook voor kiezen om alle cursusonderdelen in 1 keer achter te bekijken, of nog eens te herhalen.

Wat krijg je?

 

Gedurende 6 dagen behandelen we in 7 modules de theorie van basale reanimatie van kinderen vanaf 1 maand tot de pubertijd (hierna kun je volwassene reanimatie gebruiken, hiervoor is de gewone editie van de Instalifesavercursus. De modules kun je in totaal een maand lang in zien: de cursus kan dus écht volgens jouw tempo.

Waar uit bestaan deze modules en wat leer ik?

Module 1.     Bij kinderen is het anders: Uitleg over waarom kinderreanimatie anders gaat dan volwassene reanimatie

Module 2.     Het  voorkomen van een reanimatie situatie en gevaarherkenning

Module 3.     Het herkennen van een reanimatie en 112 bellen

Module 4.     Mond-op-mond beademing

Module 5.     Borstcompressies

Module 6.     Belangrijke hulpmiddelen en de automatische externe defibrillator (AED)

Module 7.     Ik heb gereanimeerd, en nu? 

 

Nu mét extra module!

 

Vanwege het veranderen van de reanimatierichtlijnen vanwege Corona krijg je nu een extra module over reanimatie in tijdens van Corona. In totaal 8 modules dus, voor de prijs van 7!

Nóg een Bonus!

Als Bonus krijg je na een maand de kans om je vragen Live aan mij, dr. Heleen Lameijer, te stellen via een live vragenmoment, een Q & A via Instagram!

Kopie van Kopie van Blue and Purple Mobi
Kopie van Blue and Purple Mobile Phone S
Kopie van Blue and Purple Mobile Phone S
Kopie van Blue and Purple Mobile Phone S

DE CURSUS START ROND APRIL WEER

EARLY BIRD TICKETS ZIJN NOG NIET VERKRIJGBAAR

 

Prijzen:

volgt.

NIEUW!

Het duo ticket!

Wil jij alles leren over kinderreanimatie ÉN over reanimatie van een volwassene? Koop dan een duo ticket!

Hiermee krijg je toegang tot beide cursussen!

DEZE CURSUS VOOR JOUW BEDRIJF?

Dat kan, sterker nog, al meerdere bedrijven gingen je voor. Neem contact met me op voor een offerte op maat!

FAQ'S

Hier onder vind je een aantal veel gestelde vragen over deze e-cursus. Staat die van jou er niet tussen? Stuur me je vraag via de knop contact op deze website en ik reageer zo spoedig mogelijk.

1. Q: Krijg ik bij aanschaf van deze e-cursus een factuur toegestuurd?

A: Ja, deze krijg je via de e-mail wanneer je je e-mail adres opgeeft bij aankoop.

 

2. Q: Komt er nog BTW bovenop de cursusprijs?

A: Nee, om het makkelijk en overzichtelijk te houden heb ik de 21% BTW kosten bij de cursusprijs in berekend.

 

3. Q: Kan ik online betalen voor de cursus?

A: Jazeker, je kunt met iDeal betalen wanneer je afrekent in de webshop.

 

4. Q: Moet ik voor deelname aan de cursus Instagram hebben?

A: Ja, de cursus verloopt in zijn geheel via Instagram story’s.

 

5. Q: Het lukt mij niet een screenshot van de betaling naar het account @instalifesavercursuskids te sturen.

A: Soms blokkeert Instagram het versturen van berichten zonder duidelijke reden. Je kunt mij dan een bericht sturen via de knop contact op deze website. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

 

6. Q: Tot wanneer kan ik aan de cursus deelnemen?

A: De cursus start op de startdatum zoals hierboven genoemd. Je kan de cursus kopen en deelnemen tot een maand na starten van de cursus. Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken. 

7. Q: Moet ik voor deze cursus elke dag op Instagram?

A: Nee, Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum alles terug kijken. Je kunt er dus ook voor kiezen om alle cursusonderdelen in 1 keer te bekijken, of nog eens te herhalen.

8. Q: Leer ik bij deze cursus fysiek reanimeren?

A: Nee, je leert alles over reanimeren maar niet fysiek reanimeren.  Omdat deze cursus de enige en eerste cursus is die op deze manier via Instagram gegeven wordt, heb ik (nog) niet kunnen bewijzen dat je door deze cursus daadwerkelijk leert reanimeren. Wel leer je in deze cursus hoe je een reanimatie situatie zou kunnen herkennen, wat je zou kunnen doen om hulp in te schakelen, en krijg je bij deze cursus theoretisch inzicht in hoe je een basale reanimatie op straat zou kunnen aanpakken.

9. Q: Ik heb al een EHBO/BHV diploma, is het dan wel nuttig om deel te nemen?

A: Zeker! Herhaling is heel belangrijk, zeker wanneer je weinig reanimeert in de praktijk. Daarnaast krijg je in deze cursus les van een arts, dus vanuit ander perspectief. Veranderen van spijs doet eten!

 

10. Q: Krijg ik een EHBO diploma of certificaat na deze cursus?

A: Nee, je krijgt geen EHBO diploma of certificaat.

 

11. Q: Is deze cursus ook voor medisch professionals?

A: Deze cursus niet primair ontwikkeld voor (medische professionals) die bekend zijn met reanimatie of die reanimatie beroepshalve moeten uitvoeren, maar natuurlijk mag je wel meedoen met de cursus wanneer je (medisch) professional bent! Het is juist leuk om op deze manier je kennis op te frissen. Je krijgt er geen nascholingspunten voor. 

 

12. Q: gaat het in de cursus ook over volwassenen?
A: Nee, in principe niet. Wel zal ik soms verschillen tussen kinderen en volwassenen kort aanstippen. Ik heb wel een cursus over reanimatie van volwassenen, die vind je elders op deze website.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op diensten inclusief cursussen zijn de algemene voorwaarden van toepassing

*Disclaimer: Deze Instagram cursus is een theoretische cursus, zoals een collegereeks. De theorie is een (waar nodig vereenvoudigde) weergave van de huidige Europese reanimatie richtlijn (ERC guideline 2015). Na afloop van de cursus ontvang je geen EHBO/reanimatie diploma. De cursus vervangt geen officieel erkende (of praktijk gerichte) reanimatie cursus. Aan deze cursus kunnen geen rechten noch plichten worden ontleend. Reanimaties slagen in de praktijk helaas frequent niet, en ook deze cursus geeft, net als alle andere reanimatiecursussen, geen garantie voor succesvolle reanimatie in de praktijk.

Kopie van Blue and Purple Mobile Phone S