Lifesaver cursus.png

CURSUS REANIMATIE

Dé cursus over reanimatie die je volgt via Instagram!
 
AFGELOPEN
 
Op 28 juni kon je meedoen aan de 10e editie, nieuwe datum volgt!

Meer dan 1500 mensen 

gingen je voor!

DE CURSUS DIE JOU LEERT LEVENS TE REDDEN,

ZÓNDER DAT JE DAAR DE DEUR VOOR UIT HOEFT!

WIST JE DAT ER ELKE DAG 23 MENSEN GEREANIMEERD WORDEN? 

De kans bestaat dus zeker dat je dit ooit gaat meemaken. Weet jij wat je in zo'n situatie zou kunnen doen? Het is logisch dat je het spannend en eng vindt. Je wilt je zelfverzekerd voelen, je wilt weten welke stappen je kunt ondernemen. Daar wil ik je graag bij helpen. 

Directe reanimatie vergroot de kans op overleven tot wel 5x! En jij kunt leren hoe je daar ook aan bij kunt dragen. Ik wil mijn kennis graag met jou delen. En, ook nog eens op een toegankelijke manier. In mijn e-cursus reanimatie leer ik jou namelijk via Instagram stap voor stap wat je kunt doen op het moment dat je over moet gaan op reanimatie. Het voordeel? Je kunt deze cursus op je eigen tempo, in je eigen tijd en in je eigen omgeving volgen. 

WIST JE DAT EEN GROOT DEEL VAN DE REANIMATIES BEGINT OP STRAAT?

Een jong, fit persoon die reanimatie nodig heeft in de kroeg. Dat klinkt misschien als ver van je bed show, maar het gebeurt. Wil jij mijn verhaal horen? Bekijk dan de video.

pijl-oranje_edited.png
Kopie van Kopie van Blue and Purple Mobi

AFGELOPEN!

Op dit moment kun je je niet aanmelden voor de reanimatiecursus. Een nieuwe datum volgt!

Antwoord op al jouw vragen!

Een cursus via Instagram? Hoe werkt dat dan?


De cursus kun je volgen via jouw eigen account op Instagram, naar het idee van Charlotte in ‘t Woud. Hoe werkt dat? Je koopt een kaartje via deze website, je krijgt daarna een mailtje om je aan te kunnen melden bij het besloten account. Hierna krijg je toegang tot de cursusmodule: zo simpel is het! Op 28 juni start daar de cursus in 6 verschillende modules via Instagram. Moeilijk? Helemaal niet. Voorafgaand aan de cursus krijg je een uitleg in het cursusaccount en de rest gaat vanzelf. Ook toegankelijk voor mensen die Instagram nog niet zo goed kennen! De cursus start op de startdatum zoals hierboven genoemd.. Je kan de cursus kopen en deelnemen tot een maand na starten van de cursus. Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken.
Hoe moet ik me dat precies voorstellen?


De cursussen bestaan uit story’s op Instagram met foto’s, filmpjes en opdrachten, waar je doorheen kan klikken. Kort en krachtig. De cursus duurt 6 dagen. Hierin wordt per dag 1 module behandeld. Je bent hier dagelijks ongeveer 10-15 minuten mee bezig. Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken. Je kunt er dus ook voor kiezen om alle cursusonderdelen in 1 keer te bekijken, of nog eens te herhalen. De cursus start op de startdatum zoals hierboven genoemd. Je kunt de cursus kopen en deelnemen tot een maand na starten van de cursus. Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken.
Waar bestaan de modules uit en wat leer ik?


Module 1. Het voorkomen en herkennen van een reanimatie situatie en gevaarherkenning Module 2. Het opstarten van een reanimatie Module 3. Borstcompressies Module 4. Mond-op-mond beademing Module 5. Belangrijke hulpmiddelen en de automatische externe defibrillator (AED) Module 6. Ik heb gereanimeerd, en nu? Nu mét extra Corona module! Vanwege het veranderen van de reanimatierichtlijnen vanwege Corona krijg je nu een extra module over reanimatie in tijdens van Corona. In totaal 7 modules dus, voor de prijs van 6!

Nóg een Bonus! Als bonus krijg je na een maand de kans om je vragen live aan mij te stellen via een Q&A op Instagram!
Hoe kan ik de cursus kopen?


Je kunt gemakkelijk en snel via iDeal betalen. Je krijgt bij aanschaf van de cursus een factuur per e-mail wanneer je jouw e-mailadres opgeeft. Er komt geen extra BTW over de prijs die je ziet: de prijs is inclusief BTW.
Hoe weet ik of de cursus geschikt voor mij is?


Deze cursus is geschikt voor jou als:
- Je levens wilt leren redden: en wie wil dat nu niet?;
- Je reanimatie spannend vindt;
- Je wilt leren hoe je een reanimatie kunt voorkomen;
- Je wilt leren wanneer je nou precies moet beginnen met reanimeren;
- Je wilt weten wat je zou kunnen doen bij een reanimatie; - Je behoefte hebt aan investeren in jezelf en jouw kennis en ontwikkeling; - Je behoefte hebt aan uitleg door een échte expert.

Maar ook wanneer je al eens een cursus hebt gedaan en je kennis wilt opfrissen! De cursus is zowel voor professionals als leken goed te volgen. Deze cursus niet primair ontwikkeld voor medische professionals die bekend zijn met reanimatie of die reanimatie beroepshalve moeten uitvoeren, maar natuurlijk mag je wel meedoen met de cursus wanneer je (medisch) professional bent! Het is juist leuk om op deze manier je kennis op te frissen. Je krijgt er geen nascholingspunten voor. Heb je al een EHBO/BHV-diploma? Ook dan is het nuttig om deel te nemen! Herhaling is heel belangrijk, zeker wanneer je weinig reanimeert in de praktijk. Daarnaast krijg je in deze cursus les van een arts, dus vanuit ander perspectief. Veranderen van spijs doet eten! Je krijgt na deelname GEEN EHBO-diploma of certificaat.
Leer ik bij deze cursus fysiek reanimeren?


Nee, je leert alles over reanimeren maar niet fysiek reanimeren. Omdat deze cursus de enige en eerste cursus is die op deze manier via Instagram gegeven wordt, heb ik (nog) niet kunnen bewijzen dat je door deze cursus daadwerkelijk leert reanimeren. Wel leer je in deze cursus hoe je een reanimatie situatie zou kunnen herkennen, wat je zou kunnen doen om hulp in te schakelen, en krijg je bij deze cursus theoretisch inzicht in hoe je een basale reanimatie op straat zou kunnen aanpakken.

Kopie van Kopie van Blue and Purple Mobi
Kopie van Kopie van Blue and Purple Mobi

DE CURSUS DIE JE NOOIT NODIG HOOPT TE HEBBEN, MAAR WAARVAN JE BLIJ HEBT DAT JE HEM HEBT GEDAAN...

Er is ook een cursus over kinderreanimatie die je kunt volgen 

via Instagram. Al meer dan 100 cursisten gingen je voor! 

Wil jij alles leren over kinderreanimatie ÉN over reanimatie van 

een volwassene? Koop dan een duo ticket! Hiermee krijg je 

toegang tot beide cursussen!

f22729_8011f9789c3c4fb98c415cbf18a05cd3~

Fijn en efficiënt om zo een cursus reanimatie te kunnen volgen! De filmpjes zijn praktisch en duidelijk, je aandacht is er gemakkelijk bij te houden. Wat ontzettend slim om dit zo aan te pakken, zodat iedereen, en vooral jongeren, een cursus als deze zullen gaan volgen. Als er maar 1 leven meer mee gered kan worden, dan is de missie al geslaagd!

De cursus over reanimeren houdt mijn kennis over reanimeren bij. Wij hebben 1x per twee jaar een herhalingscursus reanimatie. Dat zijn best lange tussenpozen. Met deze cursussen zowel reanimatie als AED houd je het zelf een beetje bij. 

Dit is een voorbeeldcursus voor goede cursussen via Instagram. In deze cursus leer je in super logishe, kleine stappen hoe je iemand kunt reanimeren. Door de herhaling en de kleine stapjes heb je als kijker écht het gevoel dat je het leert. Daarnaast krijg je het vertrouwen die de drempel wegneemt om het ook daadwerkelijk te gaan doen mocht het nodig zijn. Echt een aanrader deze cursus!

Reviews reanimatiecursus.jpg

DEELNEMERS VAN JUST ZORGVERZEKERING SCHRIJVEN HET VOLGENDE..

@Instalifesavercursus voor jouw bedrijf?

Dat kan, sterker nog, al meerdere grote bedrijven en organisaties gingen je voor. Stap voor stap leer ik medewerkers reanimeren. Waardevol, voor iedere organisatie.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Contact opnemen

Deze cursus is een theoretische cursus, zoals een collegereeks. De theorie is een weergave van de Europese reanimatie richtlijn (ERC guideline 2015). Na afloop van de cursus ontvang je geen EHBO/reanimatie-diploma. Aan deze cursus kunnen geen rechten noch plichten worden ontleend. Reanimaties slagen in de praktijk helaas frequent niet, en ook deze cursus geeft, net als alle andere reanimatiecursussen, geen garantie voor succesvolle reanimatie in de praktijk. De cursus vervangt geen officieel erkende of praktijk gerichte reanimatie cursus.