make science work heleen lameijer spreker schrijver wetenschapper keynote motiverend dokter arts inspiratie

Spreken

Ik ben als keynote of motiverend spreker door jou te boeken voor jouw evenement!


Ik heb ruime ervaring in het spreken op zowel medisch wetenschappelijke als niet-medische en niet-wetenschappelijke congressen en conferenties. Ik geef gastcolleges en online colleges (inclusief podcast en Instagram LIVE) voor een breed publiek, en spreek zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ik spreek zowel over medische als niet-medische onderwerpen, maar leg altijd de link naar de medisch-wetenschappelijke wereld. Kruisbestuiving op zijn best!

Thema's in mijn wetenschappelijke werk zijn onder andere spoedeisende geneeskunde en cardiovasculaire pathologie bij zwangeren. 

Enkele belangrijke thema's in mijn niet medisch-wetenschappelijke werk zijn (female) empowerment, lef, ondernemerschap, compassie, kwetsbaarheid en kracht. 

make science work heleen lameijer spreker schrijver wetenschapper keynote motiverend dokter arts inspiratie

Schrijven

Ik ben als freelance blogger, vlogger, en reporter te boeken voor jouw mediakanaal of evenement!

Ik heb ruime ervaring in het schrijven van wetenschappelijke artikelen en heb een proefschrift uitgebracht. Tevens zit ik momenteel in de redactie van een medisch lesboek. Hiernaast heb ik ervaring als reporter op evenementen (o.a. voor womeninc.) en blog ik maandelijks voor het online platform GZNDenzo.  

Ik schrijf over ‘hardcore’ (spoedeisende) geneeskunde, de menselijke en zachte kant hiervan, compassie, en de schoonheid van wetenschap. Tevens schrijf ik over mijn leven als arts, wetenschapper, en mijn visie op gezondheid.

Ik spreek zowel over persoonlijke, medische en niet-medische onderwerpen, en leg de link naar de medisch-wetenschappelijke wereld.
make science work heleen lameijer spreker schrijver wetenschapper keynote motiverend dokter arts inspiratie

Makesciencework

Ik verklein de kloof tussen de (wetenschappelijke) medische wereld en JOU! 


Via mijn Instagram account @makesciencework kun je deelnemen aan de Insta Life Saver Cursus, dé eerste cursus over Reanimatie via Instagram! 


Via het account ontvang je medische weetjes, feiten, fabels, colleges en krijg je een kijkje in mijn leven als arts en wetenschapper, waarbij je de schoonheid van wetenschap zult ervaren.