Kopie van aedKENNERCURSUS.jpg

DOE MEE:

EEN GRATIS LEVENSREDDENDE CURSUS OVER DE AED!

START 3-5-21

De komst van de AED, de automatische externe defibrillator, heeft de kans op het overleven van een reanimatie enorm vergroot. In heel Nederland hangen daarom nu op openbare plekken deze AEDs. Maar weet jij eigenlijk wel hoe zo'n AED werkt? Hoe je hem moet bedienen? En of er überhaupt een aan-en-uit-knop op zit?

Doe nu mee met deze gratis cursus over de AED via Instagram! 

SCHRIJF JE IN EN LEER GRATIS

ALLES OVER DE AED!

Kopie van Kopie van Blue and Purple Mobi

EEN E-CURSUS VIA INSTAGRAM

De cursussen bestaan uit Instagram story’s met foto’s, filmpjes en opdrachten, waar je doorheen klikt. Kort en krachtig. Hierin wordt per dag 1 module behandeld. Je bent hier dagelijks ongeveer 5-10 minuten mee bezig. 
 

Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken. Je kunt er dus ook voor kiezen om alle cursusonderdelen in 1 keer te bekijken, of nog eens te herhalen.

HOE DOE JE MEE?

Deze cursus is gratis en kun je 1x per jaar volgen. In 2021 loopt de cursus van 3 mei tot 3 juni. Je kunt je inschrijven via onderstaande knop.

DE AED CURSUS IS GRATIS

EEN GRATIS LEVENSREDDENDE MINI-CURSUS OVER AED VIA INSTAGRAM

Je volgt de cursus via Instagram. Hoe je dat voor je ziet? 
Je kunt de cursus vergelijken met een collegereeks, alleen dan via Instagram. Achtereenvolgens behandelen we gedurende de cursus per dag verschillende modules.

 

Module 1. De AED: wat is het en waarom is het nodig?

Module 2. De AED: wat moet je er mee?

Module 3. Een AED kenner! En nu?

aedcursusmock34.jpg

LIEVER DIRECT ALLES WETEN OVER REANIMATIE?

Dan is een andere cursus beter geschikt voor jou: de @instalifesavercursus!

Deze cursus volg je ook via jouw Instagram account, maar bestaat uit maar liefst 6 modules. De @instalifesavercursus leert jou alle stappen in het reanimatieproces. De cursus won recent een grote ondernemersprijs, de Viva Visionista award, en al honderden deelnemers gingen jou voor!

FAQ'S

Hier onder vind je een aantal veel gestelde vragen over deze e-cursus. Staat die van jou er niet tussen? Stuur me je vraag via de knop contact op deze website en ik reageer zo spoedig mogelijk.

 

Krijg ik bij aanschaf van deze e-cursus een factuur toegestuurd?

Nee, de cursus is gratis.

 

Moet ik voor deelname aan de cursus Instagram hebben?

Ja, de cursus verloopt in zijn geheel via Instagram story’s.

 

Tot wanneer kan ik aan de cursus deelnemen?

De cursus start op 3-5-2021 Je kan de cursus kopen en deelnemen tot en met 3-6-2021. Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum terug kijken. 

 

Moet ik voor deze cursus elke dag op Instagram?

Nee, Je kunt de cursus dagelijks volgen, maar ook tot een maand na startdatum alles terug kijken. Je kunt er dus ook voor kiezen om alle cursusonderdelen in 1 keer te bekijken, of nog eens te herhalen.

 

Krijg ik een diploma of certificaat na deze cursus?

Nee, je krijgt geen diploma of certificaat. Dat bestaat ook niet voor een cursus als deze (enige in zijn soort)

Is deze cursus ook voor medisch professionals?

Deze cursus niet primair ontwikkeld voor (medische professionals, maar natuurlijk mag je wel meedoen met de cursus wanneer je (medisch) professional bent! Het is juist leuk om op deze manier je kennis op te frissen. Je krijgt er geen nascholingspunten voor. 
 

Is de cursus gesponsord?

Nee, de cursus is niet gesponsord.
 

Wat is het verschil met de @instalifesavercursus?

De @instalifesavercursus is veel uitgebreider, en gaat over reanimatie in zijn totaliteit. De #AEDkennercursus spitst zich toe op een klein (maar belangrijk) onderdeel van reanimatie: de AED.  
 

Is de #AEDkennercursus een vervanger voor de @instalifesavercursus?Nee, de AED is maar een klein (maar belangrijk) onderdeel van reanimatie. De @instalifesavercursus is veel uitgebreider, meer diepgaand, en gaat over reanimatie in zijn totaliteit. 

 

Ik heb de @instalifesavercursus al gevolgd, is de #AEDcursus dan nog nuttig?

In de @instalifesavercursus is de AED uitgebreid aan bod gekomen, hier weet jij dus al alles van. Toch is herhaling altijd nuttig en is de cursus daarom ook voor jou aan te raden.