Image by Volodymyr Hryshchenko

INTOXICATIES

Geaccrediteerde nascholing voor zorgverleners

DATUM VOLGT

INTOXICATIES?

Drugs, vergiftigingen, overdosis; leer makkelijk de diagnose stellen en behandeling te starten! In dit webinar leer ik jou op een simpele manier om de meest voorkomende intoxicaties bij patiënten te herkennen, hoe je deze patiënten het beste kunt benaderen, en hoe je ze kunt behandelen! Drugs, vergiftigingen, overdosis, na dit online college weet jij precies wat je kunt verwachten en doen!

Accreditatie en nascholingspunten

Dit webinar is geaccrediteerd voor 1 nascholingspunt voor verpleegkundigen en verzorgenden in het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals. Uiteraard kunnen andere zorgverleners ook meedoen.

Kosten deelname

Deelname aan deze geaccrediteerde (na)scholing kost slechts 49.95 en wordt veelal door de werkgever vergoed. Zie voor meer info de FAQ's onderaan deze website. 

review academy 2.jpg

EEN PATIËNT HEEFT EEN OVERDOSIS MET MEDICATIE INGENOMEN

Maar welke medicatie? Hoe kom je hier achter en hoe kun je de patiënt het beste behandelen?  En waar moet je specifiek op letten?

EEN DRUG-OVERDOSIS OP EEN EEN FEESTJE

Maar hoe werken die drugs, en waarom werken verschillende drugs anders? Wanneer kies je voor welke behandeling? En welke patiënt loopt het meeste gevaar? 

EEN BEWUSTELOZE PATIËNT OP JE AFDELING

Kan dit door een intoxicatie komen? Of is het toch misschien iets anders?

review academy 5.jpg
webinarreview5.jpg

FAQ'S

Waar gaat de webinar over?

De webinar (het college) gaat over de meest voorkomende vergiftigingen. In deze webinar leer je hoe je deze vergiftigingen makkelijk kunt leren herkennen, hoe je de patiënt het beste kunt benaderen, en wat de behandeling is. Ook gaan we live oefenen met casuïstiek, waarbij je de geleerde kennis direct kunt toepassen! 
 

Wat leer ik?

Je leert hoe je op een makkelijke manier verschillende type intoxicaties kunt herkennen, zowel intoxicaties met 1 middels als meng-intoxicaties. Ook leer je direct hoe je deze kennis kunt toepassen door oefeningen met reële casuïstiek.
 

Wat is de doelgroep?

De primaire doelgroep voor dit college zijn (ambulance) verpleegkundigen, co-assistenten, verpleegkundig specialisten of PA's, anesthesie-medewerkers en arts-assistenten. Dit sluit andere geïnteresseerden natuurlijk niet uit van deelname!
 

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?

Om het college goed te kunnen volgen heb je ten minste kennis nodig van lichamelijk onderzoek. Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en hoe je de ademhaling, pupillen en bloeddruk beoordeeld.

Wanneer is deze webinar?

De webinar wordt live door mij gegeven op 8 november 2021 om 20.00 uur. Kun je op die dag of tijdstip niet meedoen? De webinar blijft een week inzichtelijk om op je eigen moment alsnog te bekijken!

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar duurt 45-60 minuten, afhankelijk van de live interactie, vragen, en aantal deelnemers.

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online. Hierna blijft het college inzichtelijk om te herhalen óf te bekijken wanneer je er niet op het gestelde tijdstip bij kon zijn. 
 

Hoe veel kost een deelname ticket?

Je investering is betaalt slechts 49,95. Omdat het webinar geaccrediteerd  is voor verpleegkundigen en verzorgenden kan dit vaak vergoed worden vanuit budget van de werkgever.

Wat is de Make Science Work Academy?

De Make Science Work academy is een collegereeks gemaakt voor zorgprofessionals die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen binnen de geneeskunde.  De college's zijn te volgen via een webinar: een online college platform. 
 

Hoe werkt het college (webinar)?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online.  

Voor deelname koop je een deelname ticket via deze website. Dit ticket geeft je toegang tot het college (webinar). Je kunt live deelnemen aan de webinar. Ook kun je het webinar tot een week na datum bekijken.

Accredidatie

Voor verpleegkundigen en verzorgenden in het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals is 1 nascholingspunt te behalen.

 


 

IK WIL MEER LEREN