Image by Diana Polekhina

SPECIALISTISCHE REANIMATIE

MSW ACADEMY

Waar gaat dit webinar over?

Je bent al bekend met basale reanimatie, en in dit webinar leer ik jou de achtergrond van de reanimatie richtlijnen beter te begrijpen. Interessanter nog, ik ga je uitdagen om er anders naar te kijken, en te evalueren of het misschien beter kan! 

webinarreview4.jpg

30:2

Maar welke medicatie? Hoe kom je hier achter en hoe kun je de patiënt het beste behandelen?  En waar moet je specifiek op letten?

ADRENALINE

Maar hoe werken die drugs, en waarom werken verschillende drugs anders? Wanneer kies je voor welke behandeling? En welke patiënt loopt het meeste gevaar? 

INTRAVENEUS

De intraveneuze toegang tijdens reanimatie is soms lastig te verkrijgen. Een botnaald is dan een optie. Maar kan het ook anders?

webinarreview2.jpg
webinarreview5.jpg

FAQ'S

Waar gaat de webinar over?


De webinar (het college) gaat over specialistische reanimatie en daagt jou uit om na te denken over het hoe en waarom van de huidige protocollen. 
 

Wat leer ik?

Je leert wat de achtergrond is van de huidige reanimatierichtlijnen, en waarom deze zo is. Ook leer je logisch nadenken en indicaties kennen wanneer je eventueel van het protocol af zou moeten kunnen stappen.
 

Wat is de doelgroep?

De primaire doelgroep voor dit college zijn (ambulance) verpleegkundigen, co-assistenten, verpleegkundig specialisten of PA's, anesthesie-medewerkers en arts-assistenten. Dit sluit andere geïnteresseerden natuurlijk niet uit van deelname!
 

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?

Om het college goed te kunnen volgen heb je ten minste enige kennis nodig van de BLS en ALS richtlijnen.
 

Wanneer is deze webinar?

De webinar wordt live door mij gegeven op 25 mei 2020, om 20.30 uur. Kun je op die dag of tijdstip niet meedoen? De webinar blijft een week inzichtelijk om op je eigen moment alsnog te bekijken!

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar duurt 45-60 minuten, afhankelijk van de live interactie, vragen, en aantal deelnemers.

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online. Hierna blijft het college inzichtelijk om te herhalen óf te bekijken wanneer je er niet op het gestelde tijdstip bij kon zijn. 
 

Hoe veel kost een deelname ticket?

Deelname aan dit webinar kost je minder dan een avondje borrelen! Je betaalt slechts 29,95 én krijgt geen kater.

Wat is de Make Science Work Academy?

De Make Science Work academy is een collegereeks gemaakt voor zorgprofessionals die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen binnen de geneeskunde.  De college's zijn te volgen via een webinar: een online college platform. 
 

Hoe werkt het college (webinar)?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online.  

Voor deelname koop je een deelname ticket via deze website. Dit ticket geeft je toegang tot het college (webinar). Je kunt live deelnemen aan de webinar. Ook kun je het webinar tot een week na datum bekijken.

Accreditatie: geen

INVESTEER IN JEZELF, DOE MEE EN LEER MEER!