Image by Teslariu Mihai

Nieuw!

MSW ACADEMY

PIJN

8 september 20.00 uur
(ook later te bekijken)

LEER HET LICHAAM
BETER BEGRIJPEN

Voor zorgverleners én niet-zorgverleners!

Schrik jij wel eens wanneer je pijn voelt?

Weet je niet goed waar pijn vandaan komt?

Maak je je soms zorgen om pijn?

Heb je zelf veel last van pijn, of iemand in je omgeving?

Of ben je zorgverlener en wil je nog beter voor je patiënten kunnen zorgen?

 

Pijn is best een lastig onderwerp. Niet alleen voor een medisch leek, maar ook voor zorgverleners. Dit webinar gaat jou meer leren over jouw pijn en de pijn van een ander, zoals bijvoorbeeld van je kind of je patiënt. Want waarom hebben we eigenlijk pijn, en hoe werkt pijn precies? Hartstikke handig om te weten wanneer je jouw lichaam beter wilt begrijpen en beter voor jezelf of iemand anders wilt kunnen zorgen!

Wat ga je leren?

 • Waarom we pijn ervaren en wat de functie van pijn is

 • Welke soorten pijn er bestaan

 • Waarom pijn soms langer aanwezig blijft of niet overgaat

 • Welke factoren pijn kunnen beïnvloeden en hoe complex dit kan zijn

 • Beter omgaan met lichamelijke klachten van ons zelf maar ook bij die van mensen om ons heen

Dit webinar is iets voor jou wanneer:

 • Je meer wilt leren over pijn

 • Je jouw lichaam beter wilt leren begrijpen

 • Je beter voor je lichaam wilt zorgen

 • Je werkt met mensen die pijn hebben, inclusief kinderen

 • Je kinderen hebt en ze wilt helpen met hun pijnbeleving

 • Je zorgverlener bent

 • Maar ook zeker wanneer je geen zorgverlener bent!

Van welke expert leer ik?

Over dit onderwerp heb ik zelf te weinig expertise. Ik heb daarom een pijnexpert uitgenodigd! Het webinar wordt gegeven door Naomi Talens. Zij is fysiotherapeut en pijnexpert. Zelf kan ze uren praten over pijn, maar voor ons condenseert ze al deze kennis in dit webinar zodat je nou eens echt gaat begrijpen hoe pijn werkt.

Hoe werkt dit webinar?

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Op de dag van het webinar krijg je een mail met toegang tot het webinar op de afgesproken tijd. Je kunt direct Live meekijken of het webinar nog een week lang terug zien wanneer je maar wilt!

 

Kan ik vragen stellen?

Zeker! Dit kan als je live meedoet met het webinar. Kun je niet live meedoen en heb je na het webinar toch nog een vraag? Dan weet je me te vinden via mail of Instagram!

Kosten deelname

Deelname aan dit webinar kost slechts 19,95.  Hiervoor krijg je een bak kennis cadeau die je direct in de praktijk kunt brengen! Wat betreft zelfzorg stukken goedkoper dan een etentje in een restaurant of bezoekje aan de sauna ;-) En bovendien stukken voordeliger dan de studiekosten van een nieuw boek of congresbezoek!

FAQ'S

Wat is de doelgroep?

Zowel zorgverleners als niet- zorgverleners. Eigenlijk iedereen dus.
 

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?

Geen

Wanneer is deze webinar?

De webinar wordt live gegeven op 8 september 2021 om 20.00 uur. Kun je op die dag of tijdstip niet meedoen? De webinar blijft een week inzichtelijk om op je eigen moment alsnog te bekijken!

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar duurt 45-60 minuten, afhankelijk van de live interactie, vragen, en aantal deelnemers.

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online. Hierna blijft het college inzichtelijk om te herhalen óf te bekijken wanneer je er niet op het gestelde tijdstip bij kon zijn. 
 

Hoe veel kost een deelname ticket?

Je investering is betaalt slechts 19,95. 

Wat is de Make Science Work Academy?

De Make Science Work academy is een collegereeks gemaakt voor zorgprofessionals die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen binnen de geneeskunde.  De college's zijn te volgen via een webinar: een online college platform. 
 

Hoe werkt het college (webinar)?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online.  

Voor deelname koop je een deelname ticket via deze website. Dit ticket geeft je toegang tot het college (webinar). Je kunt live deelnemen aan de webinar. Ook kun je het webinar tot een week na datum bekijken.

Accredidatie

Geen

 


 

IK WIL MEER LEREN