Covid 19

MSW ACADEMY

COVID-19

2 maart 2021, 20.30 uur

(ook later te bekijken)

Waar gaat dit webinar over?

Covid-19: We horen er continu vanalles over, en als zorgverleners vanalles over te weten. Maar dat is zo makkelijk nog niet! Wat is het nou precies? Wat weten we al, en wat nog niet? Wat werkt qua behandeling, en wat niet? En hoe zit het nou met die vaccinaties? Ik ga het je uitleggen!

Wat ga je leren?

Hoe stel je de diagnose, wat is en zegt een PCR test, wat zijn de uitingen van de ziekte die niets met de longen te maken hebben, hoe behandel je een acuut zieke patiënt, wie moet worden opgenomen en wie niet, wie moet geïntubeerd worden en waar moet je dan op letten, hoe zit het met kinderen/zwangeren/copd patiënten, wat weten we over behandelmogelijkheden, wat weten we over vaccinaties, en meer.

 

Hoe werkt dit webinar?

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Op de dag van het webinar krijg je een mail met toegang tot het webinar op de afgesproken tijd. Je kunt direct Live meekijken of het webinar nog een week lang terug zien wanneer je maar wilt!

 

Voor wie is dit webinar?

Zorgverleners: we behandelen zowel de basis als gaan ook de diepte in. Er is dus voor ieder wat wils. Het webinar is niet geschikt voor leken. 

 

Kan ik vragen stellen?

Zeker! Dit kan als je live meedoet met het webinar. Kun je niet live meedoen en heb je na het webinar toch nog een vraag? Dan weet je me te vinden via mail of Instagram!

Kosten deelname

Deelname aan dit webinar kost slechts 24.95. Zie voor meer info de FAQ's onderaan deze website. 

FAQ'S

Waar gaat de webinar over?

Covid-19: We horen er continu vanalles over, en als zorgverleners vanalles over te weten. Maar dat is zo makkelijk nog niet! Wat is het nou precies? Wat weten we al, en wat nog niet? Wat werkt qua behandeling, en wat niet? En hoe zit het nou met die vaccinaties? Ik ga het je uitleggen!
 

Wat is de doelgroep?

De primaire doelgroep voor dit college zijn (ambulance) verpleegkundigen, co-assistenten, verpleegkundig specialisten of PA's, anesthesie-medewerkers en arts-assistenten. Dit sluit andere geïnteresseerden natuurlijk niet uit van deelname!
 

Welke achtergrondkennis heb ik nodig?

Om het college goed te kunnen volgen heb je ten minste kennis nodig van lichamelijk onderzoek. Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en basale geneeskundige kennis hebben.

Wanneer is deze webinar?

De webinar wordt live door mij gegeven bij voldoende voorinschrijving. Datum en tijd volgt. Kun je op die dag of tijdstip niet meedoen? De webinar blijft een week inzichtelijk om op je eigen moment alsnog te bekijken!

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar duurt 45-60 minuten, afhankelijk van de live interactie, vragen, en aantal deelnemers.

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online. Hierna blijft het college inzichtelijk om te herhalen óf te bekijken wanneer je er niet op het gestelde tijdstip bij kon zijn. 
 

Hoe veel kost een deelname ticket?

Je investering is betaalt slechts 24,95. 

Wat is de Make Science Work Academy?

De Make Science Work academy is een collegereeks gemaakt voor zorgprofessionals die verdieping zoeken in bepaalde onderwerpen binnen de geneeskunde.  De college's zijn te volgen via een webinar: een online college platform. 
 

Hoe werkt het college (webinar)?

Een webinar is een uitgebreid college die je volgt via je telefoon of computer. Je ziet hierbij live beeld en geluid, ondersteunende dia's, en kunt zelf live vragen stellen tijdens het college. Net zoals in de schoolbanken dus, alleen dan online.  

Voor deelname koop je een deelname ticket via deze website. Dit ticket geeft je toegang tot het college (webinar). Je kunt live deelnemen aan de webinar. Ook kun je het webinar tot een week na datum bekijken.

Accredidatie

Geen

 


 

IK WIL MEER LEREN